När jag träffar gamla vänner, har jag ingenting att säga dem

Jag har blivit totalt blown-away av det här låten, sjukt mysig och får mig att längta till sommaren!
~
Ja, och så var det dethär med bloggningen... Inte varit så bra med det nu får jag lov att säga. I helgen var det dock svårt då jag befann mig i Undersvik med skitdålig täckning. Undersvik där jag förra året var på konfirmandläger som konfirmand men som i år jag var med som hjälpledare. Hade det superkul, för det går inte att ha tråkigt med kyrkan och vårat gäng! Så idag har jag och alla som var med i helgen gått som zombies då det inte blev mycket till sömn dessa två dagar.
~
Nu ska jag ut och springa, inte bestämt om det blir 5 kilometer eller 8. Det får vi se helt enkelt.

Alambama, Arkansas, I do love my ma' and pa'

http://www.youtube.com/watch?v=DHEOF_rcND8&feature=BFa&list=LLxdE4b_l4-DuFrmnUvxzRew&lf=mh_lolz
Hej mina fina kära vänner. Idag är en bra dag! Bra väder och ett gott humör hos mig. Det goda humöret är delvis för vädret, delvis på grund av alla fina vänner jag har. Fattar inte hur JAG kunde förtjäna dem, för de är verkligen dem finaste som finns och jag är kanske inte så rättvis och bra alla gånger.. Men jag försöker.
~
Igår var det hockey, Timrå-Örebro, en match som Timrå vann helt rättvist. Märks att Örebro spelar i allsvenskan, för fysatan vilken grishockey de spelar. Måste vara svårt för ett taktiklag som Timrå som vill göra sina uppåkningar, då dessa allsvensklag bara köttar med puck rakt på mål. Slåss efter avblåsning och onödiga utvisningar kännetecknar också dessa allsvenska lag... 2-1 blev det iallafall, och det tackar vi för!

Det kommer aldrig att kunna bli du och jag

Denna fantastiska söndag har jag ägnat åt ingenting typ. Bortsett från att jag dammtorkade rummet, åkte bil en sväng med mami och papi, gick och handlade på ICA, kollade när AIK vann över Luleå och tog sig till semifinal + lagade mat så har jag inte gjort så mycket alls. Haft en skön söndag helt bortkopplad från omvärlden. Har faktiskt inte pratat med någon idag förutom familjen. Skönt det med ibland. Ska försöka plugga nu någon timme iallafall!

RSS 2.0