And if I stop believing in me, I can believe in you

 
Hej. Vill be om förlåtelse för att det varit så dött här och jag inte ens skrivit varför. Har varit jättenere den här veckan och även haft mycket att göra med hockey, träning och praktik. Praktiken går jättebra och imorgon är det dags igen! Verkligen hamnat på ett toppenställe. Annars flyter väl livet på, får se hur mycket jag kommer skriva här. Inte jättemycket om jag får gissa, alldeles för mycket som händer i mitt liv just nu. Men jag hoppas ni alla mår bra. Kramar ♥
 
//Längesedan jag blev så berörd av en låt, så himla fin!//
 

22/09/2013

 
Hej på er! Ett tag sedan jag kikade in här. Har varit en hektiskt vecka med massa plugg, övningskörning, hockey (3-0 vinst!), träning och aikido. Så därav den enkla anledningen att det knappt funnits tid till att blogga. Den kommande veckan är det praktik som gäller! Ska få tillbringa denna vecka och därefter 2 dagar i veckan på SEB Banken i stan. Mycket tacksam för det! Ser fram emot det otroligt mycket. Idag ska jag bara njuta av ledigheten, göra klart en uppgift och träna. Hoppas ni njuter av denna höstdag ni med, puss!
 
 

Abbey Road

 
Godmorgon får jag väl lov att säga! Klev upp tidigt idag trots att jag är ledig, redan vid halv nio. Men jag vill ta vara på min sista lediga måndag så bra som möjligt. Har redan hunnit ätit frukost, städat lite och badat sköldpaddan.
Tänkte försöka göra undan lite plugg och dammsuga också, och lite senare blir det en sväng på gymmet. Älskar den här dagen, hoppas ni gör det bästa av er måndag med! Även om ni inte är lediga ;-)
 
(3) the beatles gif | Tumblr
 
The Beatles
 
Abbey Road Studios's photos | via Facebook
//Kan inte förstå att jag kommer befinna mig här om tre månader med finaste Molly, jag längtar så himla mycket! Klart vi ska besöka The Beatles-övergångsstället, som den Beatles-nörd jag är//
 

RSS 2.0