Jag har inget mer än mina tankar

Egentligen så borde jag plugga matte nu eftersom jag har en satans panik över provet som är på torsdag. Jag har redan suttit med näsan i matteboken i en timme och ska fortsätta med det tills jag och mamma drar på yogan. Dagen har varit bra, lite seg men annars helt okej. Vädret kan dock vara lite roligare tycker jag, just nu går jag ständigt runt och fryser. Jag hatar verkligen att frysa! Matteboken kallar!

Dagarna när jag mår såhär, vill jag aldrig gå och lägga mig

Känner mig bättre nu än vad jag gjort på flera veckor. Har varit inne i en liten depperiod känner jag men nu hoppas jag det är slut med det. Känner att jag får små depressions-ångest-attacker ibland och då blir jag inaktiv här och överallt. Men nu ska jag komma tillbaka starkare än någonsin! Träningen går ganska bra och det ska jag fortsätta med. Har ju som nyårslöfte att bli hälsosammare och fortsätta träna såsom jag gör när jag är inne i bra träningsperioder. Vill ju helst gå ner typ 5 kilo, men det är en pettitess egentligen. Man ska vara nöjd med sig själv och jag är hyffsat nöjd för tillfället. Ska kanske göra en liten förändring men det får ni veta då =)
~
Nu ska jag träna innan jag måste plugga lite till matteprovet på torsdag! Ha det kungligt, jag älskar er! ♥


Oredigerad bild jag tog för någon vecka sedan.

Aktiv dag!

Sov hos Karin inatt efter det att vi varit på stan och senare bio där vi såg Simon Och Ekarna. Jättebra film faktiskt! Idag har jag och Karin åkt lite slalom, det var trevligt eftersom det var första gången för denna säsong. Efter hemkomsten har jag hunnit med att käkat middag, sprungit i en halvtimme på crosstrainern och duschat. Vid nio ska jag se Firman som är någon ny serie på trean men innan dess ska jag läsa lite i en tidning och ta något att äta. Puss! ♥


RSS 2.0