Återhämtning

Hej på er fina! Igår jobbade jag 08-17 innan jag for till mormor och morfar. Spenderade kvällen i soffan då ögonen gick i kors på mig redan vid åtta. Blir så sjukt trött av att jobba såhär. Idag myser jag bara på deras altan. Ska åka hem om några timmar och då blir det nog bestämt en springtur! Men vi får se, jobbdag imorgon med.

Jobb

Har lunch just nu så tänkte passa på att säga hej! Idag jobbar jag till 19, började 08 imorse. Imorgon kör vi ett 08-17 pass! Idag och imorgon sover jag hos mormor och morfar som sagt om inget annat händer. Blir finfint det! Nu ska jag fortsätta, ha en fin fredag! :-)27 juni 2013

Hej på er snyggingar! Idag har jag gjort en massa saker. Först massage hos bästa massören som alltid får loss hela ryggen på mig, sedan fika med mamma och hennes kompis på Birsta. Väl hemma har jag dammtorkat hela mitt rum och även hunnit äta middag. Nu ska jag bara mysa på, duscha lite och vila upp mig för jobb imorgon och på lördag! Mamma och pappa ska till Gnarp på bilträff så ska bo hos mormor och morfar i helgen, inte för att jag måste, utan mer för att jag vill. Det är alltid mysigt! Hoppas ni haft en fin dag, puss!
 
 

RSS 2.0