Byte och förändringar

Hejsan! Trots det jag skrev igår, så har jag bestämt mig för att testa blogga på Nattstad.se. Känner att om jag ska fortsätta blogga så behöver jag en nystart. Kommer skapa en blogg som kommer att handla om min träning och mitt liv i allmänhet. Såsom denna fast kanske lite mer strukturerad! Kommer dock absolut inte ta bort denna blogg då den bär på så mycket minnen och fina bilder jag aldrig vill glömma. Kanske till och med kommer tillbaka till denna blogg om jag inte tycker om Nattstad. Hoppas ni följer med mig till den nya bloggen trogna läsare!
 
Nya bloggen: www.nattstad.se/josseuden
 

Matematik, inte min favorit

Startade denna dag mycket bra! Klev upp vid halv åtta, drog i mitt lite keso med nektarin och hallon + te och drog på Fremax med mamma. Gymmade i cirka en timme och en kvart. På gymmet fick jag även lite tips från en bekant kille. Mycket användbara tips om vissa övningar jag kunde göra mer effektivt på andra sätt! Känner mig jätteslut i kroppen nu efter passet. När mitt årskort på Pärlan går ut så byter jag nog till Fremax. Men det får bli i december.
 
Nu har jag iallafall rast mellan svenskan och matten. Började inte fören tjugo i tolv idag så det var ju skönt. Hann äta lunch och duscha och fixa mig innan jag skulle dra mot bussen. Slutar iallafall halv fem idag och då tar jag väl bussen hem mot Njurunda. Äter middag och efter det vet jag inte vad jag ska göra eftersom dagens träning är avklarad. Nu börjar matten, puss!

Robinson

Hejsan! Har gått bra idag i skolan och i övrigt. Hade 8 halvtimmes workshops på skolan där vi fick lära oss om stresshantering till planering av studier. När jag kom hem vid fyra drog jag på mig träningskläderna och stack ut på ett varv runt Solberg vilket blev 8km. Sprang på min bästa tid någonsin där i och med min tid på 50 minuter! Är jättenöjd och glad över den tiden :-) Åt middag när jag kom hem vilken bestod av kebabkött och diverse sallad.
 
Har suttit någon timme och kollat hur Wordpress fungerar. Är sugen på att starta en ny blogg för att få en nystart men jag vet inte. Denna blogg fyller hela fyra år den 16:e september och denna blogg med alla minnen, bilder och inlägg kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat.. trots att det bara är en blogg. Svårt att skiljas när man varit trogen varandra så länge! Fortsätter nog på denna blogg trots allt. Får väl se om jag har orken att fixa något nytt framöver. Ha en kung kväll och missa inte Robinson som redan börjat på fyran och som följföljs av Dallas! ♥
 

RSS 2.0