Springtankar

Hej på er. Har varit ute och sprungit ikväll och som vanligt rusar tankarna iväg på annat. Det kanske är det som är själva grejen, varför jag älskar att vara ute och springa på kvällarna. Det tycks som om man får ordning på tankarna för iallafall en stund. Jag började tänka på varför man förlorar människor i sin närhet. Varför man glider ifrån dem, helt utan anledning. Jag vet inte varför det är så, men jag tror att det måste vara så. Man blir väl för olika för att stå ut med varandra helt enkelt. Allt händer väl av en anledning, och som man säger, när en dörr stängs öppnas två nya.
 
We have to let go.

För varmt

Hej på er! Denna jäkla värme verkar aldrig vilja avta, vill bara ha höst nu när skolan börjat. Så jobbat att åka alldeles för varma, överfulla bussar. Iallafall, bara tre lektioner idag vilket resulterade i att vi slutade 13:20. En kort tripp till tandläkaren och sen hem.

Kollar på lite PLL men borde plugga matte så ska försöka mig på den efter det här avsnittet. Ikväll ska jag med mami på gymmet! Kommit igång med träningen så himla bra nu och det känns hur bra som helst! Nu matte, pussRSS 2.0